AME Design
acasa despre eveniment fotografii eveniment artisti comunicate parteneri artisti 2008

Baneasa Shopping City - Carrefour Feeria: 25 Noiembrie – 7 Decembrie 2010
Carrefour Orhideea: 8 Decembrie – 19 Decembrie
Galeria Comerciala Carrefour Brasov: 28 Decembrie 2010 – 19 Ianuarie 2011
Carrefour Constanta (Centrul Comercial TOM): 22 Ianuarie – 7 Februarie 2011
BEST FOTO FEST Da culoare vietii tale!

2008-11-18 | Vizualizari:2778

Evenimentul Best Foto Fest este primul mare eveniment ce vine sa demonstreze calitatile artistice ale celor mai mari fotografi romani, apreciati atat in tara, dar publicati si de catre importante titluri internationale de specialitate.

Evenimentul va reuni 11 artisti si un total de 360 de fotografii care vor face un tur de Bucuresti, expozitia fiind gazduita de Centrul Comercial Feeria (19 23 noiembrie) si Centrul Comercial Orhideea (24 30 noiembrie), ulterior ajungand si in Galeria Comerciala Brasov (2 7 decembrie).

Best Foto Fest isi propune sa educe publicul ce va vizita expozitia, dar si cei care vor consulta reviewurile de presa. Arta esteticului in continua miscare va fi prezentata de fotografi renumiti ca: Narcis Virgiliu, Alin Popescu, Valentin Calinescu, Tomoaki Minoda, Ionut Staicu, Mihai Moiceanu, Florin Constantinescu, Harris Wallmen, Ciprian Strugariu, Bogdan Panait si Stelian Pavalache.

Aceasta prima editie a primului festival romanesc de arta fotografica are ca obiectiv sa stranga donatii in favoarea tinerilor partial vazatori cu deficiente de vedere operabile. Acestia vor trebui sa fie inscrisi la Asociatia Nevazatorilor din Romania, sa aiba un venit de maxim 175 (+ / - 10 %) euro / luna si sa dovedeasca prin acte justificative sansele de recuperare a vederii, prin avizul scris a doi doctori oftalmologi.

Vedetele implicate care sustin evenimentul sunt: actrita Maia Morgenstern, Alex, DJ Wanda, Catalin Botezatu si Gabriela Szabo, persoane publice ce au fost de acord sa indemne oamenii catre donatii si sa atentioneze publicul asupra acestei cauze sociale pentru care merita sa donam macar 1 RON pe durata evenimentului la urnele special amenajate in Centrele Comerciale. Vizitatorii expozitiei vor fi invitati de promoteri sa achizitioneze carti postale cu vedetele preferate, contra unei sume simbolice de 1 RON, toate donatiile contribuind la acordarea unei sanse persoanelor cu deficiente, pentru recuperarea vederii.

Cei care doresc sa doneze si sa sprijine campania de recuperare a vederii, o pot face prin donatii la CONTUL deschis la BCR, sucursala sector 2, cont RO24RNCB0073049977790086.

Best Foto Fest este posibil gratie sprijinului financiar oferit de Carrefour Romania, Duracell, Hotel Intercontinental.

Carrefour sustine in acest mod implicarea sociala in ajutorarea semenilor nostri care au mare nevoie de sprijinul nostru. Fascinantele fotografii exprima emotiile si trairile diversilor fotografi recunoscuti si premiati si amintesc oamenilor ce rol important are vederea, una din bucuriile vietii pe care ne straduim sa o redam unui numar cat mai mare de oameni cu astfel de probleme.

Evenimentul este conceput si implementat de Split Advertising.

DJ Wanda, Alex
DJ Wanda, Alex
Maia Morgenstern, Ruba Radu Sergiu, DJ Wanda, Alex Velea, Alexandru Florea, Teodora Popescu Barlan, Dana  Chiriac
Maia Morgenstern, Ruba Radu Sergiu, DJ Wanda, Alex Velea, Alexandru Florea, Teodora Popescu Barlan, Dana Chiriac
Maia Morgenstern
Maia Morgenstern
 
Rack.ro